Marko Šepat sportski novinar godine

Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) izabrao je sportskog novinara iz Ivanić-Grada Marka Šepata za sportskog novinara godine 2023.

Marko Šepat je mladi diplomirani novinar, koji u posljednje vrijeme radi kao reporter NOVE TV. Svoje prve novinarske korake je napravio u sportskoj redakciji Obiteljskog radija Ivanić i Sportskih novosti prateći nogomet, koji je predmet njegova najvećeg interesa. Nagrađen je jer se istakao izvještavanjem u Dnevniku Nove TV nakon huliganskih nereda u Ateni uoči utakmice AEK-a i Dinama, koje je bilo zapaženo kao izvrsno odrađen krizni teren, koji je nadrastao klasično sportsko izvještavanje.

Ostao je u Ateni dodatnih nekoliko dana te izvještavao za središnji Dnevnik, u čemu je pokazao snalaženje na ponos sportsko-novinarske branše. Također je u protekloj godini kolega Šepat iznimno uspješno debitirao kao komentator utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, a k tome se i redovito javljao uoči nadmetanja te se jako dobro snalazio u intervjuima nakon njih, obrazložio je dodjelu godišnje nagrade Hrvatski zbor sportskih novinara.

Nagrade su HZSN-a za 2023.godinu su dobitnicima uručene na svečanosti u Kristalnoj dvorani zagrebačkoga hotela Westin
Svečanosti su nazočili predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Siniša Krajač, državni tajnik u ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić te brojni drugi uglednici.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić