Iva Popović Gecan i Borna Grmuša najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada u 2023. godini

Jučer su u organizaciji Gradske zajednice športskih udruga svečano proglašeni najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada u 2023. godini.

Prošla je godina ponovo bila uspješna za više od 1.000 sportaša sa područja Grada Ivanić- Grada koji su osvojili 11 naslova državnih prvaka, 35 medalja sa državnih prvenstava, svjetsko zlato i srebro u streljaštvu, dva peta mjesta na europskom prvenstvu i drugo mjesto na državnoj završnici u rukometu.

Za najbolju sportašicu je ponovo proglašena članica Streljačkog kluba Ivanić Iva Popović Gecan za osvojeno pojedinačno srebro i ekipno zlato na Svjetskom juniorskom prvenstvu u gađanju samostrelom čemu je dodala i tri zlata na državnim prvenstvima u dvorani i na otvorenom.

Najbolji sportaš je Borna Grmuša iz Kickboxing kluba Ivanić- Grad, državni juniorski prvak u disciplini K1 i petoplasirani sa Europskog prvenstva u Istanbulu.

Nagrada za Klub godine ponovo je pripala Kickboxing klubu za brojne uspjehe na državnim smotrama i jakim međunarodnim turnirima, dok je titula trenera godine pripala Željku Duhu čiji su strijelci u 2023.-oj osvojili više od 50 medalja u samostrelu i zračnoj puški.

Također su proglašene sportske nade i najbolji sportaši u mlađim kategorijama pojedinačnih i ekipnih sportova, najuspješniji učenici po osnovnim školama na području Grada, u Srednjoj školi Ivan Švear, te studenti Veleučilišta Ivanić- Grad, a uručene su i plakete zaslužnim sportskim djelatnicima za dugogodišnji rad.

Tako su do 12 godina najuspješniji sportaši karatisti Dina Radošević i Tomislav Dabac, odbojkašica Paula Pavun i rukometaš Maks Katalenić.
Do 15 godina nagrade su primili Tina Petrović i Patrik Presečan iz kickboxinga, te Marija Lovrić i Ivo Ivaković iz rukometa.
I u uzrastu do 18 godina nagrađeni su državna viceprvakinja u full contactu Barbara Bunjevac i država bronca u karateu Teo Crnogaj, te golmanica Ženskog rukometnog kluba Ivanić Iva Cerovečki i član mlađe kadetske rukometne reprezentacije Luka Ozvačić.

Za sportske nade su proglašeni karatisti Matej Suhina i Gabriela Marija Grbavac, zatim Lota Perković i Roman Antolić iz streljaštva, kickboxer Arian Ravlić, Dorijan Šunjić i Tia Krsnik iz nogometa, te košarkaš Matej Mužina, odbojkašica Laura Lidmila i rukometašica Tonka Leš.

Plakete za zaslužne sportaše i sportske djelatnike su primili Dario Vrbaslija, Tomislav Abramović, Čedomir Češković i Saša Turkalj – brončane, Ivan Brcković, Patrik Oković, Milan Lovrić i Zdravko Serdar – srebrne i Irena Malec zlatnu plaketu.

Sve sportaše, trenere, sportske djelatnike, te brojne okupljene roditelje i navijače u Sportskoj dvorani Žeravinec su pozdravili gradonačelnik Javor Bojan Leš i predsjednik gradske zajednice športskih udruga Saša Turkalj, dok je za zabavni dio programa bila zadužena Plesna udruga MAGI iz Graberja Ivaničkog.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić