Braniteljski obilazak groblja uoči Svih svetih

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91 Otok Ivanić i ove godine uoči blagdana Svih svetih organizira odavanje počasti poginulim i umrlim suborcima na grobljima na području Otoka Ivanića pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada i općina Kloštar Ivanić i Križ, te Zagrebačke županije. Obilazak je organiziran za ponedjeljak 30. i utorak 31. listopada.

U ponedjeljak 30. listopada organizirani su posjeti središnjim grobljima, u kojima će uz delegacije braniteljskih udruga, Zajednice udruga iz Domovinskog rata Ivanić-Grad i članove obitelji poginulih i umrlih branitelja, sudjelovati predstavnici jedinica lokalne samouprave, Ureda za branitelje Zagrebačke županije, predstavnici policije, župa i drugi, koji to žele, uz protokol u kojem će sudjelovati Počasna postrojba branitelja.

Na groblju u Križu je polaganje vijenca kod središnjeg križa s molitvom za sve poginule i umrle branitelja uz sudjelovanje predstavnika Općine i župnika planirano 30. listopada u 10 sati, a u nastavku paljenje svijeća na grobovima poginulih branitelja.

Na groblju u Kloštru Ivaniću je polaganje vijenca kod središnjeg križa s molitvom za sve poginule i umrle branitelja uz sudjelovanje predstavnika Općine i župnika predviđeno 30. listopada u 11:30 sati, a u nastavku paljenje svijeća na grobovima poginulih branitelja.

U Parku hrvatskih branitelja u Ivanić-Gradu će kod spomenika poginulim braniteljima Otoka Ivanića polaganje vijenca uz sudjelovanje predstavnika Grada i Počasnu postrojbu biti u ponedjeljak 30. listopada u 12:30 sati, a potom će se okupljeni uputiti na groblje Centar u Ivanić-Gradu na molitvu kod središnjeg križa i paljenje svijeća na grobovima tamo pokopanih poginulih branitelja.

Na svim ostalim grobljima na području Grada Ivanić-Grada i općina Kloštar Ivanić i Križ počast tamo pokopanim poginulim i umrlim braniteljima će odati delegacija Ureda za branitelje Zagrebačke županije i Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91 Otok Ivanić u utorak 31. listopada, te su pozvani da im se pridruže članovi obitelji, suborci i drugi zainteresirani.

Raspored tog obilaska u utorak 31. listopada je sljedeći: groblje u Marči u 9:30, groblje u Bešlincu u 9:45, groblje u Sobočanima u 10:00, groblje u Cagincu u 10:15, groblje u Rečici Kriškoj u 11:10, groblje u Dubrovčaku Lijevom u 11:40, groblje u Posavskim Bregima u 11:50, groblje u Trebovcu u 12:20, groblje u naselju Poljana u 13:00, groblje u Lepšiću u 13:30, te groblje u Šarampovu Gornjem u 13:45 sati.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić