Miloš Klindo i Ana Hasan pobjednici prve noćne utrke u Ivanić- Gradu

U sklopu obilježavanja Adventa u Ivanić- Gradu, proteklog je vikenda održana noćna trkačka utrka Black Gold Night Run.

U čast zaštitnice rudara sv. Barbare, ulicama Ivanić- Grada je, uz prigodno osvijetljene naftne njihalice, trčalo 80 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Stazu od 8 kilometara je najbrže pretrčao Miloš Klindo iz Gradiške u vremenu 29:21.

Unutar minutu od pobjednika u cilj su stigli i domaći predstavnici – Matija Kušić iz Ivanić- Grada na drugom mjestu i Tomislav Pejić iz Caginca na trećem.

U ženskoj konkurenciji, pobjedu je odnijela Ana Hasan iz Ivanić- Grada s vremenom 32:56, a na postolju je kao treća završila i njena sestra Ema s tri minute slabijim vremenom. Druga je bila Tina Šoljan iz Triatlon kluba Swibir

black gold night run 2

Utrka je održana uz podršku tvrtke INA d.d., Grada Ivanić-Grada, Javne vatrogasne postrojbe te partnera iz Crofull Adventure koji stoje i iza organizacije utrke Tour de Marča - Ivice Kostelića, Edija Dadića i Zorana Jelakovića.

Prigodne nagrade najboljima su uručili zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i direktorica gradske turističke zajednice Ana Gašparović, a sve natjecatelje su na cilju dočekali uz tople napitke, domaći proizvodi i degustacija bučinog ulja.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić