Čestitke suvlasnika povodom 52. rođendana ORI-a

Cijenjeni urednici, novinari i zaposlenici Obiteljskog radija Ivanić!

U ime gradonačelnika Javora Bojana Leša te u ime svih službenika Grada Ivanić-Grada, upućujemo Vam iskrene čestitke povodom 52. rođendana sa željom da vaš rad, kao i uvijek, bude profesionalan, a u cilju što boljeg i objektivnijeg informiranja javnosti.

Od 1970. godine gradite svoj ugled i povjerenje slušatelja zahvaljujući objektivnom i pravovremenom izvještavanju o svim najvažnijim događajima u našem Gradu. Neka Vam sva dosadašnja dostignuća budu poticaj za još kvalitetniji i uspješniji rad!

 

Cijelom timu Obiteljskog radija Ivanić čestitamo 52. rođendan! Vi ste nas svojim djelovanjem i programom oplemenili, ujedinili, bili podrška, ali i aktivna zaštita.

Vi ste naša pratilja u transparentnosti i naša spona s građanima Općine Kloštar Ivanić i cijelog Otoka Ivanića.
Budimo svi zajedno ponosni na kulturu njegovanja radijskog emitiranja našeg kraja te podržavamo naš radio aktivnim praćenjem jer jedino na takav način možemo podržati očuvanje naših tradicijskih vrijednosti.

Želja mi je da u periodu koji je pred nama nastavimo dobru suradnju te nadalje zajednički djelujemo u cilju modernizacije programa i opstanka Obiteljskog radio Ivanića i njegovu važnu ulogu o informiranju građana Općine Kloštar Ivanić.

Preživjeli ste teške poslovne godine, uspješne poslovne godine, upoznali mnoga lica, preskočili razne prepreke, okrznuli se o slučajne prolaznike, zabili (nekad i probili) čvrste zidove, te danas hrabro i sigurno koračate dalje.

Budite uz nas još puno slavljeničkih godina.

U svoje osobno ime i u ime djelatnika Jedinstvenog Upravnog odjela Općine Kloštar Ivanić svim zaposlenicima i suradnicima Obiteljskog radio Ivanića želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Načelnik Općine Kloštar Ivanić
Željko Filipović

Poštovana gospođo Šporer,

svim djelatnicima Obiteljskog radija Ivanić čestitam 23. listopad , dan Obiteljskog radija Ivanić, a slušateljima zahvaljujem na dugogodišnjoj vjernosti.

Od 1970. godine kada je započeo s emitiranjem, Obiteljski radio Ivanić predstavlja pravovremeni servis informacija, uvijek na usluzi građanima. Kroz raznovrstan program namijenjen svim uzrastima i strukturama, u vrijeme kada nije lako opstati na medijskom tržištu, Obiteljski radio Ivanić uspijeva pružiti svojim slušateljima uvijek točne informacije i omogućiti im slobodan pristup eteru.

Želja mi je da u periodu pred nama nastavimo dobru suradnju, te zajednički promišljamo u cilju modernizacije programa i opstanka Obiteljskog radija Ivanić koji ima važnu ulogu u informiranju građana Općine Križ.


Općinski načelnik Općine Križ:
Marko Magdić, struč. Spec. oec

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić