Održana radionica o ravnopravnosti žena u rukometu

Prošloga je tjedna u Ivanić- Gradu održana posljednja od četiri radionice u sklopu projekta u okviru ERASMUS+ Sport programa pod nazivom „Ravnopravnost žena u rukometu“.

Sudjelovali su partneri u projektu Rukometni savez Zagrebačke županije kao nositelj, Ženski rukometni klub Kozármisleny iz Pečuha i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja iz Beograda, kao i predstavnici svih ženskih rukometnih klubova s područja županije.

Radionicu je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj, a na temu ravnopravnosti i bolje vidljivosti ženskog rukometa su govorili instruktorica Hrvatskog rukometnog saveza Lidija Bojić-Ćaćić, docentica na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu Katarina Ohnjec, dopredsjednica Hrvatskog olimpijskog odbora Morana Paliković Gruden i novinar Marin Šarec.

ravnopravnost 2

Jedan od glavnih zaključaka radionice je bio povećati vidljivost ženskog rukometa u medijima kao temelj daljnjeg razvoja, rasta popularnosti, a time i povećanog upisa djece u mlađe kategorije.

Kraj projekta vrijednog 49.800 eura predviđen je za šesti mjesec iduće godine do kada će biti izdana prigodna brošura sa zaključcima i preporukama koje će biti upućene Hrvatskom rukometnom savezu i Hrvatskom olimpijskom odboru.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić