Sportsko- humanitarni vikend u SD Žeravinec

Ovog vikenda u Sportskoj dvorani Žeravinec održan je sedmi po redu Zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec.
U dva dana natjecalo se 30 ekipa, a turnir je završio finalom u kojem je ekipa Hotela Sporta svladala momčad Cafe bara Shine iz Čazme nakon boljeg izvođenja sedmeraca 4:2.
Treće mjesto osvojila je ekipa Mladeži HDZ-a Ivanić- Grada koja je uvjerljivo svladala Udrugu Liskovica 4:1.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Antonio Režabek, dok je najbolji golman Alen Banović , oboje članovi pobjedničke ekipe Hotela Sport.
Nagrade najboljima podijelio je u ime pokrovitelja Grada Ivanić- Grada i Muškog rukometnog kluba Ivanić, organizator turnira, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.
Sva prikupljena sredstva ove godine donirana su djevojčici Loreni Barić za potrebe bolničkog liječenja.

Hrvatska- Slovenija 30:29

U sklopu malonogometnog turnira u Ivanić- Gradu je odigrana prijateljska, i to rukometna utakmica, između juniorskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije.
U napetom susretu bolja je bila Hrvatska rezultatom 30:29.
Iako su Slovenci krenuli u utakmicu s 4:0, nakon time-outa rezultat se mijenja i do kraja poluvremena naši reprezentativci odlaze na tri gola prednosti.
Većinom drugog dijela Hrvatska je održavala tu prednost, no pred sam kraj utakmice i usprkos dva isključenja, Slovenija dolazi do izjednačenja. Ipak dva gola Hrvata u samoj završnici rješavaju pitanje pobjednika.
Po 6 golova za domaćine su postigli Ivan Martinović, Tin Lučin, Josip Repušić i Filip Šušnjara, a svoje minute za hrvatsku reprezentaciju su upisali i igrači Muškog rukometnog kluba Ivanić Leon Lukačec i Jakov Bunjevac.
Naši reprezentativci tako su se odužili Slovencima za poraz od tri razlike u susretu odigranom dan prije u Ormožu.
Sav prihod od prodanih ulaznica dodan je iznosu koji je skupljen za vrijeme održavanja Zimskog malonogometnog turnira Žeravinec.

O nama

Obiteljski radio Ivanić od osnutka 23.10.1970.godine emitira raznovrsan program namijenjen svim uzrastima i strukturama.Biti na usluzi svojim slušateljima, kao informativni servis građanima pružiti sve informacije koje bi im mogle zatrebati, te omogućiti slobodan pristup eteru - temelj je poslovne i programske politike. Bogat informativni program govori o lokalnim, te o temama i problemima od šireg značaja, koje tangiraju lokalno stanovništvo, nastojeći biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Opširnije

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić